Reguli de participare:

1.IN CALITATE DE VANZATOR :
-Trimiteti foto si pedigree-ul porumbelului pe care doriti sa il vindeti pe adresa de e-mail : pigeon.sale@yahoo.com

Raspundeti de corectitudinea datelor trecute in pedigree precum si in materialele de prezentare ale porumbeilor.

-Raspundeti de starea de sanatate a porumbeilor trimisi catre cumparator.

In cel mai scurt timp, acesta va fi introdus in sectiunea de licitatii online.
-Aveti obligatia expedierii porumbeilor vanduti catre cumparator in maxim 7 zile de la virarea banilor in contul organizatorului.

2.IN CALITATE DE CUMPARATOR (UTILIZATOR) :
-Aveti obligatia de a furniza date corecte privind identitatea dumneavoastra necesare pentru inregistrarea in baza noastra de date (Nume, E-mail, Oras de resedinta, Numar de telefon), acestea fiind verificate de administratorul site-ului mai apoi pentru a stabili veridicitatea lor.
-Castigatorul unei licitatii are obligatia sa ia legatura cu organizatorul in maxim 48 de ore de la terminarea licitatiei respective in vederea efectuarii transferului de bani in contul acestuia.
-Pe langa suma platita pentru porumbelul castigat la licitatie sau cumparat de pe sectiunea “Pret Fix”, cumparatorul trebuie sa plateasca in plus costul transportului porumbelului.

  Transportul porumbeilor castigati la licitatii, se efectueaza printr-o modalitate agreata de vanzator si cumparator, si costul acestuia este de aproximativ 50 lei/porumbel.

-Nu livram porumbeii castigati la licitatii sau cumparati la “PRET FIX” international, ei se trimit doar celor ce au domiciliul sau se afla pe teritoriul Romaniei.
-Fiecare porumbel expus pentru a fi licitat, are un PRET INITIAL exprimat in Lei.
-Pasul de crestere a ofertei este de minim 20 Lei (diferenta dintre ultima oferta si cea pe care o face participantul nu poate fi mai mica de 20 Lei).

-Daca un porumbel a fost ofertat in ultimele 5 minute ale licitatiei, licitatia se va prelungi cu inca 10 minute peste ora limita.Daca in acest timp se mai plaseaza o oferta se va mai prelungi cu inca 10 minute pina in momentul in care nu se vor mai plasa oferte in ultimele 5 minute ale licitatiei.

In timpul intervalului acordat, cel ce a oferit cel mai mult, este declarat castigatorul porumbelului. Va multumim !

-Porumbeii care nu sunt licitati vor trece automat in sectiunea “PRET FIX”, de unde vor putea fi cumparati la pret fix, dupa cum se intelege si din numele sectiunii.
-Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la Tel.: 0756.275.360/0744.321.620 sau e-mail : pigeon.sale@yahoo.com;